Стишко посело 2019

Манифестација „Стишко посело“ карактеристична је по великом одазиву забележеном од стране такмичара у спремању гулаша, рибље чорбе и удружења жена које представљају традиционалну кухињу свога краја. Организација спортских риболоваца „Смуђ“ 2019. године узела је учешће и организовањем мале школе риболова допринела је да такмичарски део у риболову има едукативни карактер, након чега су и науспешнији такмичари награђени. Кроз културно уметнички програм на коме је специјалан гост био ГАНИП из Пожаревца, водили су нас Иван Голушин и Дијана Ђорђевић.
Циљ Туристичке организације општине Мало Црниће је да испуни очекивања свих посетилаца и верних учесника адекватном организацијом и квалитетним програмом, где стављамо акценат на нашу традицију и надамо се да су понети лепи утисци са овогодишњег Стишког посела.
Општина Мало Црниће и Министарство трговине, туризма и телекомуникација подржали су пројекат Стишко посело 2019. Туристичка организација општине Мало Црниће захваљује се Центру за културу општине Мало Црниће на сарадњи и свим учесницима који су се одазвали позиву.