ТООМЦ

Домаћинство “Continental”

 

     Домаћинство се налази у селу Кула које краси црква посвећена Светом Марку, основна школа, три продавнице, кафана и терен за мали фудбал. У близини домаћинства је манастир Брадача из XIV века, излетиште Точак, спомен обележје Врањевац и маркирана пешачко рекреативна стаза са предивним видиковцима дужине 14 км.  У летњој сезони у општини Мало Црниће постоји могућност провођења слободног времена активно на три базена, два језера, а заступљени су и лов, риболов и параглајдинг. Најпосећеније излетиште Заова обухвата манастир Заова из XIV века са језером Заова, клупом љубави и уређеним изворима.

        Категорисано сеоско туристичко домаћинство “Континентал” испуњава највише стандарде сеоског домаћинства. Поред домаће хране и пића, две кухиње, две трпезарије, сале за 30 особа, кухиње на отвореном, 5 спаваћих соба и теретане, за све госте на располагању је пространо двориште пуно зеленила, мобилијар за децу и летњиковац са роштиљем који се може користити за припрему хране испод сача, кување гулаша или рибље чорбе, што је препорука домаћина за пријатно вечерње дружење. 

Домаћи производи који се могу купити: сир, кукурузно брашно, ракија, вино, јаја, мед, џемови, сувенири…

Сви који воле комплетан, комфоран одмор у сеоској средини, богату вегетацију, срдачност и гостољубивост домаћина, изнова ће се враћати у ово домаћинство.

Контакт особа: Емина Младеновић

Телефон: 012/543-176; 064/28-222-09

е-маил: continentalturs@yahoo.com