ТООМЦ

Олимпик

У селу Шапине, 17 км од Пожаревца, на самом путу Пожаревац-Кучево, налази се базен „Олимпик“ . Почео је са радом 2005. године и успешно ради већ 8 година.  Велики базен је полу-олимпијски, а у склопу комплекса је и мали базен у потпуности прилагођен деци. Поред великог асортимана пића, у башти базена на располагању је и домаћи роштиљ. Олимпик је такође познат по организацији живих свирки различитих жанрова и техно вечери. Безен ради у току летње сезоне. Идеално је место за одмор, опуштање, релаксацију и освежење у току летњих врелих дана, а посебан утисак оставља ноћно купање.

Олимпик – Шапине 

Тел:  065 22 33 888

Оаза Смољинац

Базен „Оаза“ налази се 13 км од Пожаревца у равници Стиг, на путу Пожаревац-Кучево. Специфичан етно стил објеката око базена изазива интересовање бројних посетилаца.

Влашки драгуљ

 Влашки драгуљ – село Аљудово

Туристичко-угоститељски комплекс Влашки драгуљ – Аљудово

Овај комплекс посебно привлачи пажњу љубитељима спортских активности јер поред два базена, домаћинство располаже и теренима за одбојку, кошарку, мали фудбал и стони тенис. За све авантуристе, на располагању је и један од већих тобогана овог краја, а коришћење свих садржаја улази у цену карте за базен.

Ресторан је националне српске и влашке кухиње. Омиљено је место ловаца и рекреативаца тако да је могуће пробати и специјалитете дивљачи. У ресторану се припрема храна на традиционалан начин и порекла је из повртњака и мини фарме власника у близини ресторана.

Домаћинство има 6 двокреветних и 2 трокреветне собе.  Смештај је друге категорије са 18 лежајева,  а купатило је заједничко за 3 собе.

Врхунска  гостољубивост домаћина, љубазност и пријатан амбијент не остављају никога равнодушним.

 

тел: +381/ 012/ 263-229

мобилни: 060/6-263-229