Сајам туризма у Београду 2017

Туристичка организација на 39. Сајму туризма у Београду представила је Мало Црниће са веома шароликом понудом. Веома смо задовољни интересовањем и посетом штанда.

Нудимо еко туризам који није масован, већ пријатељски, усмерен ка природном окружењу укључујући здраву храну, незагађен ваздух, тежњу ка бољој кондицији и здравом животу. У понуди смо имали 2 манастира из 14. века Заова и Брадача, споменик на Врањевцу чији посебан куриозитет представља четворотомна књига са убележеним именима погинулих у периоду између 1912 и 1918. године са територије Браничевског округа, која је сазидана у зидине овог споменика. Можете посетити и цркву у Смољинцу где се налази јединствена у православном свету икона Богородице млекопитатељнице, дар манастира Хиландар.

Када говоримо о манифестацијама, презадовољни смо што смо остварили успешну сарадњу са Ваздухопловним савезом Србије и параглајдинг клубом Бели орлови што је резултирало да се у Аљудову у 2017. години одржава Државно првенство у дисциплини прецизно слетање. Параглајдинг је само једна од 30-так манифестација, које смо и представили у календару догађаја у општини Мало Црниће.

Поред културно историјских споменика и манифестација,пружамо могућност активног провођења слободногвремена на језерима, излетиштима,представљамо три отворена базена, лов, риболов, параглајдинг, а позивамо вас да посетите и Клупу љубави у Заови која чува љубав и чини је вечном.