Сајам туризма 2020 у Београду

Туристичка организација општине Мало Црниће представила је своју понуду на 42. Сајму туризма у Београду од 20-23. фебруара 2020. године. Сајам је идеална прилика да представимо туристичку понуду наше општине јер окупља више десетина хиљада посетилаца.

Кроз промотивни материјал у викенд предлогу понуђен је обилазак културно историјских споменика, комплекса Заова и спортско рекреативне могућности где туристи могу да се посвете здравој храни, пешачењу кроз прелепу природу, боравак на отвореним базенима, лов, риболов, тежњи ка бољој кондицији и здравом животу а свакако и обилазак свих атракција суседних општина, јер се налазимо у централном делу Браничевског округа. Преко тридесет манифестација одржава се на територији наше општине што смо представили у календару догађаја у општини Мало Црниће. Кроз манифестацију „Ходањем до здравља“ циљ нам је упознавање деце са историјом нашег краја, а издвојили смо Фестивал драмских аматера села Србије који датира од 1972. године и Стишко посело, етно манифестацију која је најпосећенија и којој се сви посетиоци поново враћају због позитивних утисака које носе са претходних година и лепог дружења.

Штанд Туристичке организације општине Мало Црниће привукао је бројне посетиоце сајма које смо упознавали кроз сликовит промотивни материјал са богатом понудом општине Мало Црниће.