Сајам домаћег туризма у Новом Саду

У „Big Fashion“ центру у Новом Саду одржан је сајам домаћег туризма „Упознај Србију“ 12. и 13. јуна 2021. године. Организатор сајма је „ Carnival Fun Factor – Event Production “ а званични домаћин била је Туристичка организација Војводине уз подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам. Циљ сајма био је представљање туристичке понуде Србије и подстицање развоја домаћег туризма.

Туристичка организација општине Мало Црниће представила је своју туристичку понуду на самосталном штанду, са колегама из Браничевског округа.
Сајам је отворио Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, а након званичног отварања, заједно са организаторима сајма као и директорком ТО Војводина, секретар је обишао све штандове и поразговарао са свим представницима локалних туристичких организација о идејама за задржавање домаћих туриста у земљи и наступу на иностраним тржишту. Приликом посете штанда Туристичке организације општине Мало Црниће др Ненад Иванишевић истакао је да често посећује Браничевски округ и упознат је са туристичком понудом наше општине.

Највеће интересовање на штанду у току сајма владало је за манастир Заова, етно село Ла Салаш и манифестације које се одржавају на територији општине Мало Црниће.