Октобарски календар догађаја

Туристичка организација општине Мало Црниће представља вам октобарски календар догађаја на територији општине Мало Црниће:

У среду, 03. октобра позивамо вас да присуствујете обележавању Дечје недеље са почетком у 13 часова.  Најмлађи ће имати прилику да уживају у представи Пан театра „Ивица и Марица и Ем Си бакица“, након чега следи „Смехотресни каламбур“, који ће нам извести Предраг Вуковић – Пеђолино. Пројекције ће се одржати у сали Центра за културу Општине Мало Црниће.

Традиционално, на Дан Општине Мало Црниће, 14. октобра отвара се 47. по реду ФЕДРАС, Фестивал драмских аматера села Србије који ће трајати до 22. октобра, када  се проглашавају најуспешније групе и појединци фестивала. У такмичарских 8 дана биће одигране позоришне представе из целе Србије, а специјални гости су позоришни аматери са Косова и Метохије и Републике Српске. Програм фестивала можете погледати на сајту и фејзбук страници Федраса и Туристичке организације општине Мало Црниће.

У организацији Општине Мало Црниће и Удружења потомака ратника ослободилачких ратова 1912-1920. године, 18. октобра одржаће се обележавање 103. годишњице битке на Врањевцу са почетком у 12 часова.

Добро нам дошли!