45. Међународни сајам туризма у Београду

Сајам туризма у Београду који окупља више десетина хиљада посетилаца идеална је прилика да представимо туристичку понуду општине Мало Црниће.

Како се налазимо недалеко од Београда и имамо добру саобраћајну повезаност, посебно интересовање на штанду показали су посетиоци који преферирају верски и викенд туризам.

У општини Мало Црниће највећу пажњу привлачи манастир Заова из XIV века, споменик Врањевац, Фестивал драмских аматера села Србије и манифестација Стишко посело.  У току летљих месеци, представили смо могућности боравка на два језера и излетишту Заова са клупом љубави где можете поставити катанац. У зависности од интересовања, посетиоци општине Мало Црниће имају могућност да проведу квалитетно време, било да је то обилазак културно историјског наслеђа, верски туризам, традиционална кухиња, тежња ка бољој кондицији и здравом начину живота, лов, риболов или опуштање крај отворених базена у летњим месецима. Повољан положај у централном делу Браничевског округа омогућава и посету свих туристичких знаменитости суседних општина.

            Штанд Туристичке организације посетио је председник Општине Мало Црниће са сарадницима, помоћник министра туризма Немања Радовић и представник Владе Републике Србије Марко Радоњић.